Sari la conținut

Servicii

Sunt mai multe lucruri care te preocupă de ceva timp şi te gândeşti că ai nevoie de o schimbare. Poate că ai încercat deja să citeşti, să vorbeşti cu prietenii, să participi la grupuri de discuţii, însă rămâi cu sentimentul că ai nevoie de ceva diferit. Şi a venit momentul în care iei în considerare posibilitatea de a apela la un psiholog.

Iar acum, ai ajuns pe pagina mea şi te întrebi dacă serviciile pe care le ofer se potrivesc cu nevoile tale. Cel mai simplu este să mă contactezi.

Sau poţi citi în continuare, pentru a afla cum te pot ajuta serviciile pe care le ofer.

Dacă:

  • Ai observat că starea ta generală a devenit mai rea şi că aceste schimbări îţi afectează munca, şcoala sau relaţiile cu ceilalţi, vei primi sprijinul de care ai nevoie urmând o intervenţie de psihoterapie individuală.
  • Vrei mai multe elemente pozitive în viaţa ta, fie că este vorba despre emoţii pozitive, relaţii armonioase sau realizări profesionale, le poţi avea cu şedinţe de dezvoltare personală.
  • Îţi doreşti să lucrezi cu mine, dar nu poţi ajunge la cabinetul meu din Cluj-Napoca, putem face psihoterapie online.

 

Poate îţi faci griji că nu sunt persoana potrivită pentru a te ajuta. Fiecare terapeut are stilul propriu de lucru şi poţi afla mai multe despre mine accesând această pagină.

Însă pentru a vedea dacă putem colabora împreună, cea mai bună modalitate este să vii la o şedinţă. Apoi, vei decide dacă îţi doreşti să continui întâlnirile de terapie.

Am ales să lucrez doar cu adulţi, în terapie individuală. Şi, în urma experienţei, am ajuns la trei tipuri de servicii: psihoterapie faţă în faţă, dezvoltare personală şi psihoterapie online. Pentru a afla mai multe despre ce presupune fiecare opţiune, dă clic pe una dintre imaginile de mai jos.

Psihoterapie individuală

Depăşeşte dificultăţile şi construieşte-ţi o viaţă mai bună

Psihoterapie online

Primeşte asistenţa psihologică de care ai nevoie, oriunde te-ai afla

Dezvoltare personală

Învaţă abilităţi şi foloseşte-ţi punctele forte, pentru o viaţă cu sens